Tare ne bucurăm că dorești să susții cauzele înscrise la Swimathon 2016! Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Plata contribuției tale o poți face:

  • online: Mobilpay sau PayPal
  • prin bancă, în contul: Fundația Comunitară București - IBAN: RO82BACX0000000686330004 cu mențiunea: Donație Swimathon pentru [nume organizație/proiect] sau [nume echipă] sau [nume înotător]
  • la eveniment (numerar sau cu cardul): 2 iulie, orele 9:00-14:00 la CS Dinamo - bazinul olimpic Anatolie Grințescu
  • la sediul Fundației Comunitare București, până la 31 iulie, de luni până vineri între 10:00 - 17:00: str. Gina Patrichi nr. 6, demisol, sector 1 București

Toate donațiile pot fi făcute până cel târziu la 31 iulie 2016. Iți mulțumim!

Pentru ca operatorul de plăți cu cardul să poată procesa plata pe care o efectuezi, te rugăm, ca după redirecționarea pe pagina nouă să mai introduci încă o dată suma donată și echipa pe care o susții. Îți mulțumim!

Nume:

Telefon (mobil):

Email:

Doresc sa susțin echipa:

Sunt de acord ca organizația pentru care donez să mă poată contacta: DA
NU
Doresc ca numele meu să fie public pe lista donatorilor: DA
NU
Mesajul meu pentru înotători:
Cu suma de:
(Alegeţi doar una dintre variante!)
Cu suma de: Lei
Cu suma fixă de (introduceți doar numere): Lei
Sau cu suma de (introduceți doar numere): Lei pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 50 minute ale competiției.
În medie, o echipă poate înota între 40 şi 70 de lungimi de bazin în timpul competiţiei, dar aceste valori pot varia şi influenţează suma pe care o vei dona la final. Dacă vrei să ştii câte lungimi de bazin şi-a propus să înoate echipa pe care o susţii, intră aici şi fă click pe numele echipei.
Total donație

Opțiuni de plată:

Prin bancă, în contul RO82 BACX 0000 0006 8633 0004, deschis la Unicredit Ţiriac Bank, sucursala Domenii, București

Plata în numerar - se poate efectua la sediul Fundației Comunitare București sau în cadrul evenimentului, unde se va tăia și chitanță

Plata online prin MobiPay. După ce completezi acest formular, ţi se va deschide o nouă fereastră pentru plata securizată cu cardul.

Plata online prin Paypal. După ce completezi acest formular, ţi se va deschide o nouă fereastră pentru plata securizată cu cardul.

 

Organizator:         

 logo-fcb