13! Norocul, ca şi nenorocul, rareori vine singur.

Sunt 13 zile de când a început campania de fundraising. 13 zile de când ai pornit alături de 754 de înotători fundraiseri, iar acum sunteți 806. Facem cel mai mare val de bine și vă mulțumim!

Azi vedem ce campanii de fundraising faceți online, avem  2 topuri cu cele mai multe donații strânse și o nouă provocare.  Sunteți gata?

  • Până acum, cel mai mare val de bine a fost făcut de Geto-Racii, împreună cu echipele Moldovenci la apîȚară, țară, vrem ostași + colegii lor. Îl puteți vedea aici.
  • Valul a fost continuat de elevii școlii primare CONIL și de Dorian Popa.
  • apoi
  • Înscrierea fraților Pană a atras atenția celor mai puternici oameni din lume. Iată reacția acestora pe CNN.
  • Cristina Drugă iubește canotajul și ne arată ce viteză prinde pentru 50 de tineri care au nevoie să își găsească meseria potrivită.
  • Iar în timp ce Cristina arde calorii, pe Facebook se fac clătite, pâine cu maia, se imită animale, se scot poze din albume de nuntă, se organizează ateliere și treasure hunt. Am adunat o parte din activitățile voastre pe pagina Swimathon București.

Iată primul top 5 al înotătorilor individuali și al echipelor  care au strâns cei mai mulți bani. În newsletter-ul de joi îi luăm la întrebări și aflăm ce strategii și secrete au.

Provocarea săptămânii: Când faci ce-ți place, te ia valul!

Arată-le oamenilor care este pasiunea ta, ce simți când te ia valul și cum pot să doneze pentru proiectul pe care îl susții la Swimathon București.

De ex: “Anul acesta la Swimathon București nu înot în bazin, dar fac valuri de bine. Diseară fac live cu rețeta mea de înghețată de piper roșu și e important să fii cu mine în povestea asta pentru că adun bani pentru…

Am nevoie să strâng ……. lei pentru că……

Donează să continuăm povestea! +Link către formularul de donații. Pe tine când te ia valul?”

hashtags #swimathonbucuresti2021 #celmaimarevaldebine #valuridebine

 

Să curgă donații și să te distrezi!

ps: ne veeeedeeem joi!

Echipa Swimathon București

Sari la bara de unelte