Idei de fundraising + kit-urile pentru înotători

Pare aglomerat aici cu 754 de oameni, 3 câini și o echipă de pisici după un an de pandemie? Nu-i nimic.  Îți mulțumim că ești alături de noi!  Sunteți cei mai mulți înotători-fundraiseri înscriși în cele opt ediții ale evenimentului Swimathon București!

Azi începeți campaniile de fundraising pentru proiectele pe care le susțineți. Unii dintre voi pentru prima oară.

După opt ediții de Swimathon București, noi, cei de la Fundația Comunitară București, am învățat că împreună putem face foarte mult bine. Că ne putem distra în timp ce facem asta. Că nu trebuie să fim sportivi de performanță sau să înotăm neapărat în weekendul 26-27 iunie. Anul acesta, Swimathon București este fără limite!

Să trecem la treabă!

Primul pas: Începe cu un antrenament.

  • Fă o listă de oameni cunoscuți și necunoscuți care pot dona pentru proiectul pe care îl susții. Donația medie la Swimathon a fost, în 2020, 109 de lei. Cere și ți se va da! Dacă ți se pare că ceri prea mult din prima săptămână, cere 50 de lei de la 20 de persoane.
  • Donează către proiectul pe care îl susții. Intră pe www.swimathonbucuresti.ro și donează acum 80 de lei- suma de înscriere.
  • Implică-te în provocările Swimathon București pentru a atrage donații sau conversații cu prieteni, colegi sau cunoscuți.
  • Urmărește pagina de Facebook Swimathon București pentru ideile și rezultatele campaniilor făcute de ceilalți.

Al doilea pas: Joacă-te cu ideile tale

  • Ai aici un kit editabil cu texte și poze pe care le poți modifica/înlocui pentru campania ta de fundraising. Ai instrucțiunile de editare la slide-ul 14 al ppt-ului.
  • Dacă nu ai reușit să intri pe Zoom la întâlnirea cu înotătorii-fundraiseri și cu echipa FCB, ai înregistrarea aici.

Al treilea pas: Acceptă provocarea săptămânală
#1 Cel mai mare val de bine

#celmaimarevaldebine. Postează o imagine/filmează un video făcând un val de bine. Valul de bine este făcut din brațe și este dat mai departe cercului de apropiați. Adunăm peste 700 de valuri de bine în #celmaimarevaldebine. Îți încurajezi prietenii să doneze și să intre în #celmaimarevaldebine, și să posteze la rândul lor, propriile valuri de bine.

 

Și dacă tot anunți că ai intrat în #celmaimarevaldebine, spune care este motivația ta, de ce ai ales să te implici și să susții un anumit proiect.

Provocare bonus: pregătește-te pentru marți. E liber și e 1 iunie! Caută pozele cu tine de când erai mic și amintește-ți prima ta faptă bună: #primulvaldebine

 

Ultimul pas: Nu uita să privești cerul și să visezi la donații de pe tot globul și de pe alte planete:
Anul trecut, 460 de oameni au strâns pentru 25 de proiecte suma de 565.641,75 de lei, de la peste 4.200 donatori.

Top 5 echipe care au strâns cei mai mulți bani la ediția de anul trecut:

21.030 RON — Dăruiește Aripi 4 pentru Dăruiește Aripi. 17.081 RON — Dăruiește Aripi 2 pentru Dăruiește Aripi, 16.850 RON — Dăruiește Aripi 1 pentru Dăruiește Aripi. 15.260 RON — Neuronii pentru Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative. 14.950 RON — Axonii pentru Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative.

Top 5 înotători-fundraiseri care au strâns cei mai mulți bani pe cont propriu la ediția de anul trecut:

8.400 RON — Roxana Irinei pentru Ajungem Mari. 7.125 RON — Ioana Traistă pentru Asociația Carusel. 5.740 RON — Anca Sandu pentru Organizația Umanitară Concordia. 5.462 RON — Alina Murariu pentru Ajungem Mari. 5.400 RON — Monica Costea pentru Little People.

 

Vrei să știi cum au reușit? Trimite-ne întrebări pentru ei la [email protected] și îți vom răspunde pe mail și apoi vom scrie articole dedicate pe www.swimathonbucuresti.ro.

 

Succes și îți mulțumim!

Valul de bine începe cu tine 🙂

#celmaimarevaldebine #swimathonbucuresti2021

 

Sari la bara de unelte