1.813 de donații în valoare totală de 229.534 de lei!

Au trecut 7 zile de când am dat startul campaniei de fundraising și avem 1.813 de donații în valoare totală de 229.534 de lei!  Felicitări și la cât mai multe în continuare!

 

  • 1 iunie a trecut, dar am avut parte de poze din copilărie, provocări și poezii.
    Am strâns pe pagina Swimathon București  câteva imagini și povești +    O poezie spusă de Roxana Irinei și rațele ei.
  • Vă rugăm să folosiți cele 3 hashtaguri ca sa va găsim 😀 #valuridebine   #swimathonbucuresti2021      #celmaimarevaldebine

 

 

  • Avem o nouă provocare: Running heroes! Te poți înscrie până pe 5 iunie pe platforma runningheroes.com ca să înoți, alergi, biciclești  sau  să mergi. Obiectivul este de a acumula puncte până pe iunie. Top 3 participanți cu cele mai multe puncte la activități primesc vouchere Decathlon România în valoare de 300 de lei, 200 de lei și respectiv 100 de lei. Pe parcursul provocării vei putea înota, merge, alerga sau bicicli ori de câte ori dorești, dar asigură-te că vei înregistra distanțele parcurse în aplicație. În tot acest timp poți urmări contribuția ta la obiectivul total al proiectului pe care îl susții.

 

  • Update: Am adăugat vizualuri noi în Kitul de înotători pentru Instagram și Stories. Îl poți descărca de aici.

 

Spor la donații, revenim marți cu un top 5 al echipelor și al înotătorilor individuali care au strâns cei mai mulți bani, povești și noutăți!

Cu drag,

Echipa Swimathon București

#valuridebine

#swimathonbucuresti2021

#celmaimarevaldebine

Sari la bara de unelte