Au sosit topurile!

Au trecut 2 săptămâni și 6 zile din campania ta de fundraising! Până acum s-a strâns suma totală de 561.972,36 RON de la 4,117  donatori. Îți mulțumim pentru timp, entuziasm și ideile pe care le transformi în donații!

Azi avem top-uri, o nouă provocare și idei din campaniile voastre de fundraising.

TOP, TOP, TOP

Avem o nouă provocare!

Scoate creta, creioanele colorate din sertar și arată-ne cum desenezi un val de bine pe asfalt sau pe hârtie. O provocare prea copilăroasă? Provoacă-i și pe copiii din jurul tău și desenați împreună cel mai mare val de bine!

Nu uita să folosești #valuridebine #celmaimarevaldebine #swimathonbucuresti2021 Vă lăsăm aici rezultatele provocării cu animalele.

Idei din campanii de fundraising

Carusel este pentru prima dată susținut la Swimathon București de un șofer de TIR. Truckerboy face #valuridebine de la volan și are canal de Youtube dacă vrei să-i urmărești aventurile.

Andrei a început un ice bucket challenge pentru Touched Romania. Weekendul Swimathon se apropie, iar galeria pentru Învingem Autismul se pregătește intens! Alpinistul cu ochii albi face cardio pe balcon și strânge donații pentru Vârful Elbrus.cc: Climb Again.

Viorel cu V inspirat de la viking strânge bani pentru Ana și copiiiiar Laura aduce la viață obiecte din sticlă reciclată când o ia valul.

Andreea Mihalcea ne arată cum e să fii mamă pentru Asociația Help Autism.

+ Azi e ziua internațională a vântului, ziua mondială de combatere a tratamentelor rele asupra vârstnicilor, ziua electricității sau ziua fotografiei în natură. Folosește aceste semnificații ca pretext pentru a strânge donații pentru proiectul tău.

 

Să vă distrați și să aveți spor la donații!

Echipa Swimathon București

Sari la bara de unelte