Deschiderea centrului comunitar Inclusiv

Organizație/Grup de inițiativă

Inclusiv - Asociația Inklusiv Media

Scurtă descriere a proiectului

Lansată în octombrie 2019, Inclusiv este prima platformă de jurnalism independent din România pe model de membership. În acest moment, suntem finanțați de peste 1700 de oameni, pe care vrem să-i aducem mai aproape de noi și offline, prin deschiderea unui centru comunitar. Pe lângă rolul de a apropia și fizic oamenii de activitățile noastre, ne dorim ca centrul comunitar Inclusiv să fie un incubator de civism și soluții care pot duce la schimbări pozitive în societate. Centrul va găzdui dezbateri, proiecții de film, grupuri de lucru și va contribui la cercetarea și dezvoltarea jurnalismului din România.

Nevoia/problema căreia îi corespunde proiectul

Avem nevoie de un spațiu în care să putem găzdui activitățile menționate mai sus.

Rezultate dorite în urma implementării proiectului

Ne dorim să renovăm, amenajăm, utilăm și dotăm spațiul dedicat centrului comunitar din sediul nostru cu toate utilitățile și facilitățile necesare pentru desfășurarea activităților propuse.

Renovarea și amenajarea presupun regândirea și punerea în uz prin lucrări specifice a unui spațiu nefolosit pe care îl avem la dispoziție.

Utilarea și dotarea spațiului presupun pregătirea spațiului cu mobilier (30 de scaune, 2 mese modulare, dulapuri cu încuietori, bibliotecă), sisteme de afișare (whiteboard magnetic, flipchart), proiector multimedia, sistem audio.

Obiectiv financiar Swimathon

25000 Lei

Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

22.000 RON Lei

Durata proiectului

iunie-septembrie 2020

Website organizație/proiect

https://inclusiv.ro

Date de contact (coordonator proiect)

Ștefan Mako
0740828365
stefan@inclusiv.ro