Ne desparte o zi de weekendul Swimathon București!

Galeria este gata pentru weekendul Swimathon București! Mai e puțin, iar medaliile sunt gata pentru voi!

Azi aflăm de la RoxanaMariana și Alina cum și-au pregătit campaniile anul acesta, care este dinamica și cum au strâns donații multe.

În weekend au loc peste 15 evenimente. Am făcut update AICI. Continuăm cu idei din campaniile voastre + avem șiiiiiiii un concurs.

CITEȘTE

Am vorbit cu Roxana Irinei, Mariana David și Alina Mirt despre campaniile lor de fundraising, despre cum e dinamica anul acesta față de cea de anul trecut și dacă au donatori noi sau cei din trecut au rămas fideli. Citește articolul AICI.

IDEI DIN CAMPANII DE FUNDRAISING

Asociația Dream Project împreună cu Rustic Caustic au pus la bătaie o carafă portugheză, 3 ștergare tradiționale românești și un suport de pahare nemțesc pentru centrul comunitar al mamelor vulnerabile.

Dragoș Popescu oferă borcane de dulceață fără zahăr pentru donații la APAN.

Anto Barbu a înotat pe nevăzute ca echipa Climb Again, formată din persoane cu dizabilități și tipici, să ajungă anul acesta pe Vârful Elbrus (5642m).

Antrenorii echipei de performanță Aqua Life Swim au fost provocați pentru o “cursă” demonstrativă. Ei susțin Casa Agar și asociația Touched Romania.

Ioana Sirbu a pregătit o oră de daneză pentru Asociația Prometeu -Educație și Dezvoltare Personală.

Echipa Delea a făcut valuri pentru adolescenții cu autism. Iar Carmina Căpitanu ne salută de la mare și ne spune că toți putem fi eroi, mai ales pentru Dăruiește Aripi.

CONCURS

Premiem echipa, cât și înotătorul individual, care vor strânge cele mai multe donații în weekendul Swimathon București (26.06, ora 00:01 – 27.06, ora 23:59) – donații finalizate în intervalul menționat mai sus, prin card și/sau transfer bancar (nu în numerar) și înregistrate prin intermediul formularelor de donație de pe swimathonbucuresti.ro.

Dăm 100 de sticle de bere Zăganu pentru echipa câștigătoare și 20 de sticle pentru înotătorul individual câștigător.

Condițiile de participare sunt: echipa trebuie să fie formată din adulți (peste 18 ani), la fel și înotătorul individual.

Berile pot fi livrate doar la o adresă din România, nu din străinătate. Câștigătorii îi vom anunța în newsletterul de marți (29 iunie).

 

Să vă distrați și să aveți spor la donații!

Echipa Swimathon București

 

Sari la bara de unelte