Campionii fundraising-ului înainte de evenimentul de la bazin


23/06/2023

Dragă comunitate, avem bucuria de a anunța că Swimathon București a strâns până acum donații în valoare de 932.021 lei! Vă mulțumim tuturor pentru generozitatea voastră, de care avem nevoie în continuare, până pe 26 iunie, 23:59.

Dar astăzi este o zi specială. Chiar înainte de ziua de la bazin, îi aplaudăm și îi premiem pe cei mai de seamă campioni ai fundraising-ului nostru. Acești șase oameni extraordinari au depus eforturi impresionante pentru a strânge cei mai mulți bani până acum, iar acum este momentul să-i răsplătim!

????Laura Constanta Ghioc (????Asociatia pentru Responsabilitate Sociala „Plan B”) - Un adevărat lider în fundraising și un exemplu demn de urmat pentru întreaga comunitate.

Felicitări!

???? Echipa ”Dăruiește Aripi Noi” (????Dăruiește Aripi): Claudia Polivanov, Alina Cibi, Adrian Faur, Malina Stoian, Flavius Dragoi - Pasiunea și determinarea nu cunosc limite atunci când vine vorba despre strângerea de fonduri. Ați arătat că fiecare efort contează și că împreună putem face o diferență reală în comunitatea noastră. Bravo!

Pentru a sărbători aceste performanțe excepționale, partenerul nostru World Class Romania dorește să premieze fiecare membru al echipei și înotătorul cu cele mai mari contribuții financiare până în acest moment. Fiecare dintre voi va primi un voucher, oferindu-vă două săptămâni de acces gratuit în cluburile World Class din categoria Silver!

În plus, nu uitați că vara este momentul ideal pentru a te menține în formă și a avea grijă de sănătatea ta. Vară #BeHealthy te așteaptă la World Class! Descoperă destinația de health & fitness pentru întreaga familie.

Felicitări încă o dată tuturor celor implicați în campania Swimathon București și mai ales celor care fac neobosit #valuridebine. Continuăm să facem o diferență în comunitatea noastră până în ultimul minut al campaniei. Pe mâine, la bazin! Să vedem împreună cine vor fi următorii campioni.

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro