Donații pentru Swimathon București: Câștigă o cască de înot semnată de ambasadorul campaniei, David Popovici!


15/06/2023

Atunci când comunitatea Swimathon face valuri la bazin, în competiție prietenoasă, și David are propria competiție, la mii de kilometri depărtare. De aceea, vrem să facem campania de donații mai specială, prin SĂPTĂMÂNA LUI DAVID POPOVICI LA SWIMATHON.

Campionul care susține campionii binelui a oferit generos 10 căști de înot semnate de el, pentru a ajuta strângerea de fonduri pentru organizații care sprijină copii cu afecțiuni cognitive și motorii, tineri defavorizați, vârstnici, persoane cu cu dizabilități, afecțiuni oncologice și alte boli grave, mame vulnerabile, protejarea mediului și a animalelor, dar și proiecte culturale.

Fiecare donație va ajunge la cei care au nevoie și ne va apropia mai mult de obiectivele noastre. Intră în extragerea pentru câștigarea uneia dintre căștile de înot semnate de David Popovici donațiile care îndeplinesc simultan condițiile de mai jos:

  1. Au valoare minimă de 150 de lei și se fac în platforma swimathonbucuresti.ro, pentru un înotător, o echipă sau o organizație;
  2. Sunt anunțate în secțiunea comentarii a acestei postări, menționând organizația pe care ați susținut-o. (Pentru validarea câștigătorilor, vă rugăm să menționați dacă donația este făcută de pe un alt nume); ex1: Ramo Ionescu: Am donat pentru organizația X, de pe numele Ionescu Robert; ex2: Mihai Frunza: am donat pentru echipa Internauții în nume propriu.

Intră în extragere donațiile valide din perioada: joi, 15 iunie ora 11:00- joi, 22 iunie ora 13:00. Extragerea se va face prin commentpicker și cei zece câștigători vor fi anunțati prin mesaj privat și reply la comentariul lor cel târziu luni, 26 iunie, ora 18:00.

Pe https://swimathonbucuresti.ro/proiecte îți poți alege proiectul sau proiectele pe care le vei susține. Noi, cele 28 de organizații, alături de cei 841 de înotători-fundraiseri și de David Popovici, îți mulțumim pentru gestul tău! #saptamanaluiDavid #valuridebine #Doneazasicastiga

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro