Ne vedem la bazin: 24 iunie!


19/06/2023

Ne pregătim să ne (re)vedem și la bazin, într-un eveniment de comunitate sâmbătă, 24 iunie. Nu știi la ce să te aștepți sau cum să te pregătești? Parcurge informația de mai jos pentru a fii informat!

Unde se desfășoară evenimentul? La CS Dinamo, bazinul acoperit Anatolie Grintescu - Șoseaua Ștefan cel Mare 7-9, București. Harta aiciAccesul pedestru se poate face fie din Bvd. Barbu Văcărescu, fie din Sos. Ștefan cel Mare. Cea mai apropiată gură de metrou este Ștefan cel Mare. Accesul cu mașina se face doar din Bvd. Barbu Văcărescu, pe la barieră; parcarea este contra cost - 3 lei/oră.

Când se desfășoară evenimentul? Sâmbătă, 24 iunie în intervalul 9:00 - 19:00. Indiferent de ora la care ești alocat să înoți, desfășurarea seriilor de înot va fi identică, acestea desfășurându-se succesiv până la încheierea evenimentului.

Când să ajung la bazin? Toți înotătorii-fundraiseri care îndeplinesc condițiile de participare se vor prezenta la bazin în ziua evenimentului cu aprox. 40-45 de minute înainte de ora de start a intervalului de înot ales pentru:

Atenție! Înotătorii-fundraiseri participanți la eveniment și alocați în bazin prin sistemul de check-in nu mai pot fi înlocuiți după închiderea procesului de check-in. De asemenea, înotătorii-fundraiseri participanți la evenimentul de înot nu pot fi înlocuiți la fața locului de către un alt înotător-fundraiser (sau altă persoană din afara celor înscrise ca înotători-fundraiseri pe https://swimathonbucuresti.ro/)

Ce conține kitul de participare?

Ce să aduc cu mine la bazin?

Atenție! Dulăpioarele din vestiare nu sunt prevăzute cu chei, drept urmare vino cu minimum necesar la tine, fară obiecte de mare valoare etc. Vestiarele nu sunt monitoriate și nici păzite.

Cum se desfășoară o serie de înot?

Între fiecare serie de înot există o pauză de 15 minute. În cele 15 minute disponibile înotătorii care tocmai și-au încheiat sesiunea de înot vor fi invitați la panou pentru a li se înmâna medalia și pentru a face fotografii împreună cu co-echipierii. În paralel, înotătorii care se pregătesc să ia startul vor face încălzirea alături de un antrenor, după care vor avea ocazia să intre în atmosferă și să facă ultimele ajustări de strategie împreună cu co-echipierii de pe același culoar.


Galerie și public larg

Evenimentul de la bazin este un moment excelent pentru comunitatea Swimathon București să se revadă, să schimbe idei și să susțină înotătorii din bazin

Fundația Comunitara București, organizatorul Swimathon București, încurajează prezența la eveniment a unui număr cât mai mare de susținători în tribune: înotători-fundraiseri virtuali, donatori, prietenii, colegii și familiile celor care înoată, reprezentanții proiectelor participante și beneficiarii programelor lor! Susținătorii sunt așteptați la bazin cu vuvuzele, fluiere, pancarte de susținere pictate și create de ei, baloane și orice alte dispozitive care pot încuraja cu succes înotătorii din bazin!

Sunt înotători-fundraiseri, dar nu înot. Ce pot face la eveniment?

În primul rând vino să îți înmânăm medalia de participare! Dacă la înscriere ne-ai spus că ți-ai dori una, vino sâmbătă să ți-o înmânăm. Standul cu medalii pentru înotătorii-fundraiseri virtuali (adica cei ca tine, care nu înoată) îl vei găsi afară, în zona cu panoul de onoare unde se pot face și fotografii.

De asemenea, poți face galerie din tribune, sta la povești cu prietenii și cunoscuții sau servi ceva de la unul din standurile de la food court!

Cum se face accesul publicului la bazin?

Pentru buna desfășurare a evenimentului, accesul publicului larg (susținătorii) va fi posibil doar în tribune; semne de direcționare vor fi amplasate la fața locului și voluntarii vor putea oferi detalii de orientare.

Ce găsim la fața locului?

Pentru că vrem să vă avem alături cât mai multă vreme, v-am pregătit o zonă de food court unde veți putea găsi standuri cu mâncare (Cubano Food Truck), înghețată artizanală (Dolci Coni), cafea de specialitate (Boiler Coffee Shop), bere artizanală (Zăganu), o zonă unde vă puteți fotografia și un colț de umbră și relaxare.

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro