Repartizarea înotătorilor pe serii și culoare de înot


14/06/2022

4 zile, 96 de ore, 5760 de secunde. Atât mai are de înotat timpul până la întâlnirea noastră de sâmbătă, 18 iunie, de la bazinul olimpic Anatolie Grințescu.

Se simte până la noi nerăbdarea cu care și tu aștepți să faci cele mai mari #valuridebine !

ATENȚIE! Doar înotătorilor-fundraiseri care au bifat în formularul de înscriere că vor să înoate fizic la bazin le va fi permis accesul pe culoarele de înot. Pentru 18 iunie nu se mai pot face înlocuiri sau modificari.

Umple gradenele! Dă sfară-n țară că oricine dorește poate veni sâmbătă să (te) susțină: prieteni, rude, colegi, susținători ai proiectelor sau beneficiarii acestora.

Cu vuvuzele, cu bannere colorate și mai ales cu strigăte de încurajare, publicul susținător este cel mai mare imbold pentru multe ture de bazin și donații la fața locului. Așadar, pune-ți creativitatea ta și a prietenilor tăi la treabă și pregătește-te cu bannere cât mai vesele și motivante, care să umple tribunele bazinului.

FYI - Conform legii nu se mai cere prezentarea dovezii de vaccinare anti-Covid-19, dovada trecerii prin boala sau rezultatul negativ al testului pentru depistarea virusului pentru a participa la eveniment, dar pentru siguranța tuturor te rugam sa rămâi acasă dacă ai simptome de răceală/Covid-19. În cazul în care nu mai poti participa, trimite-ne un mesaj. 

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro