Top fundraising săptămâna a doua


02/06/2022

Campania de fundraising continuă să facă #valuridebine. 

Tu ești super-eroul proiectului pe care îl susții!
Dacă ai avut un început timid în campania de fundraising, nu uita că cel mai bun mod de a da startul donațiilor este să faci chiar tu prima donație, de 80 lei, prin care bifezi două lucruri: îți achiți taxa de înotător și susții proiectul ales. Trebuie să începi de undeva!

Iată și o parte din veștile bune și frumoase ale campaniei:

Copiii din echipa “Ambițioșii” (CONIL) și-au donat în cadrul evenimentului din foaierul teatrului Metropolitan jucăriile personale în schimbul unei donații. Go, go, go, Ambițioșii!  Sunteți foarte aproape să vă îndepliniți obiectivul de 10.000 de lei!

A fost cu adevărat emoționant să aflăm și că: “Pe 28 mai bazinul Steaua s-a transformat într-un bazin al binelui. Cele 4 echipe de copii înotători-fundraiseri și-au schimbat hainele de sportivi cu hainele de antrenori și au ținut o lecție demonstrativă de înot pentru 35 de copii cu dizabilități, o parte din beneficiarii proiectului pentru care ei strâng donații.” (Irina Ismail -Asociația CONIL)

Click aici dacă vrei să vezi cum Roxana Irinei (Ajungem MARI) împreună cu a ei omniprezentă rață a reușit să strângă peste 3.000 de lei și nu se oprește aici.

Iuliana Oprea (Ajungem MARI)a reușit cu eforturi și cu bagheta magică a cuvintelor ei să-și atingă obiectivul financiar de 3.300 de lei.

Află aici și modul ingenios prin care Ion Badea (Ajungem MARI) și-a invitat comunitatea să doneze, dar și să se distreze, iar 62% din obiectivul său financiar a fost realizat.

Mesajele Oanei Bulmaga (Ana și copiii) sunt o poveste. Ea “înoată cu grație pentru o donație”, dar mărturisește că mesajele 1 la 1 au avut, în cazul ei, cel mai mare impact.
Peste 300 de mesaje au plecat de la ea către comunitatea ei, iar eforturile i-au fost răsplătite în donații de peste 8.000 de lei. 

Binele se face chiar și pe portativ.  Dacă nu ai auzit încă cântecul lui Mihai Corovei (Help Autism), intră aici și fredonează-l acum cu noi.

Donațiile curg pentru că ideile voastre sunt nemărginite. 

Iată și podiumul celei de-a doua săptămâni:

Continuă să folosești hashtags #valuridebine și #swimathonbucurești 

 De abia așteptăm să aflăm ce idei mai aveți!  Vă ajutăm și noi marți cu o nouă provocare!  

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro