Weekend dedicat strângerii de fonduri prin înot pentru 34 de proiecte, la Swimathon București, ediția XII


11/06/2024

București, 11 iunie 2024: Swimathon București, cel mai așteptat eveniment sportiv de strângere de fonduri din România, vă invită să participați în weekend-ul 15-16 iunie la un adevărat festival al comunității de bine, cu înot, donații și distracție, la Complexul Olimpic de Natație Otopeni. Intrarea este liberă!

Swimathon București oferă o ocazie unică de a sprijini 34 de proiecte valoroase din domenii diverse (social, sănătate, cultural, educație, persoane cu dizabilități). 978 de înotători-fundraiseri se vor întrece în bazin, transformând fiecare lungime de bazin în donații pentru cauzele care îi motivează. Susținătorii pot dona online pe platforma https://swimathonbucuresti.ro sau la fața locului.

Evenimentul este deschis publicului larg și intrarea este liberă pe tot parcursul weekend-ului. Evenimentul va fi prezentat de Alex Zlăvog, content creator, și Alecsandru Dunaev, actor în serialele „Adela” și „Lia, soția soțului meu”. Printre personalitățile implicate anul acesta în strângerea de fonduri se numără Ada și Antoaneta Galeș, Ana Ularu, Ioana Ginghină, ReallyRux și Ionuț Bodonea, adăugând un plus de entuziasm și susținere.

Programul evenimentului:

Publicul este invitat să viziteze galeria proiectelor, unde își pot alege cauza pentru care să facă o donație și să susțină înotătorii din tribune. În plus, zona exterioară a complexului va fi transformată într-un spațiu de relaxare și socializare, cu snack-uri, cafea și răcoritoare.

Evenimentul de la bazin este momentul culminant al eforturilor voluntarilor fundraiseri din cadrul campaniei Swimathon. Până în prezent, cei 978 de fundraiseri au strâns un milion de lei (1.007.226 lei), datorită susținerii a peste 7.000 de donatori generoși. Donațiile se pot face până pe 21 iunie, ora 23:59.

Despre Swimathon București: Swimathon București, organizat de Fundația Comunitară București, este cea mai mare campanie de strângere de fonduri cu tematică sportivă din România. În cei 11 ani de existență, a sprijinit 258 de proiecte, cu ajutorul a peste 4.800 de înotători și a strâns peste 1,2 milioane de euro de la 40.000 de donatori.

Nu ratați Swimathon București 2024! Veniți să susțineți înotătorii și să contribuiți la schimbarea pozitivă în comunitate!

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro