DONEAZĂ


ÎȚI MULȚUMIM PENTRU CĂ DOREȘTI SĂ FACI VALURI DE BINE ALĂTURI DE NOI 🙂

Vrei să faci o donație? Super!

Iată care sunt pașii pe care să îi ai în vedere:

  1. Apasă pe unul din butoanele de DONEAZĂ – poți susține direct fie un proiect, fie un înotător-fundraiser înscris individual sau într-o echipă
  2. Completează formularul de donație cu datele tale și alege metoda de plată (card sau prin transfer bancar)
    • Cu cardul, prin MobilPay – după completarea formularului de donație vei fi redirecționat către un ecran de plată. Completează informațiile necesare (date card etc.) și finalizează plata. Nu uita să confirmi plata în aplicația ta mobila (dacă este cazul) și să revii pe pagina de donație pentru ca donația să fie finalizată cu success.
    • Prin transfer bancar – după completarea formularului de donație vei primi un e-mail cu datele bancare unde ești rugat să finalizezi plata. Asigura-te că faci transferul sumei promise cât mai repede posibil folosind codul de tranzacție primit în e-mail.
  3. După procesarea și finalizarea plății, donația ta va apărea publică pe pagina proiectului, a înotătorului-fundraiser individual sau a echipei pe care ai ales să îl/o susții.

Întrebări frecvente

Unde fac o donație? Toate donațiile se fac pe platforma https://swimathonbucuresti.ro/ completând formularul de donație și urmând pașii de plată în funcție de metoda de plată aleasa.

Cine este Fundația Comunitara București? Fundația Comunitară București organizează din 2013 Swimathon și crează pentru comunitățile din București și Ilfov, sub pretextul înotului, contexte de implicare, promovare și susținere a unor inițiative din regiune.

Toate donațiile făcute în cadrul campaniilor de strângere de fonduri de la Swimathon București vor fi făcute către organizator – Fundația Comunitară București. În funcție de proiectul și/sau înotătorul/echipa aleas(ă) pentru susținere de către donator, organizatorul va contoriza în timp aproape real donațiile strânse. La finalul campaniilor de strângere de donații, organizatorul va redirecționa donațiile strânse către proiectele participante, pe baza unui contract de finanțare nerambursabil.

Mai multe despre Fundația Comunitara București AICI

Când apare donația mea pe swimathonbucuresti.ro? Donațiile făcute cu cardul (prin MobilPay) devin vizibile pe website doar dacă acestea au fost procesate corect, adică plata a fost făcută cu success. În mod normal, o donație realizată cu success devine vizibilă pe website aproape instant.

Donațiile făcute prin transfer bancar nu devin vizibile imediat după completarea formularului de donație. Donația prin transfer bancar va apărea pe website doar după ce donatorul a făcut plata în contul Fundației Comunitare București, iar banca a procesat transferul. În general, donațiile prin transfer bancar, dacă au fost procesate cu success, vor apărea pe website după aprox 24 de ore.

Până la ce dată pot face o donație la Swimathon București 2024? Donațiile pot fi făcute până la 21 iunie 2024.

În ce monedă pot face donații? Poți face donații atât în lei, cât și în alte monede. Donatorii vor oferi sume fixe pentru susținerea înotătorului-fundraiser, a echipei sau a proiectului favorit (de ex.: 50, 80, 100, 200 de lei sau orice altă sumă dorită, de ex: 47, 135, 289 de lei). Donațiile în alte monede pot fi făcute cu cardul și vor fi înregistrate în platformă sub forma echivalentului lor în RON; tranzacția și suma finală fiind conform politicilor de schimb între băncile procesatoare, cât și a cursului valutar disponibil din ziua tranzacției.

Dacă reprezint o companie, pot solicita încheierea unui contract de sponsorizare pentru suma donată? Desigur, scrie-ne la miruna [@] fundatiacomunitarabucuresti.ro  dă-ne câteva detalii despre proiectul pe care doriți să îl susțineți, suma și solicitați un model de contract.

Care sunt datele Fundației Comunitare București pe care le pot folosi pentru o donație prin transfer bancar?

Fundația Comunitară București

CUI 29472532

Cont IBAN RO82 BACX 0000 0006 8633 0004, Banca Unicredit Bank, sucursala Domenii, București cu mențiunea “Donație echipa/ înotătorul _____________________”,

Există un formular disponibil și în limba engleză? Da. Dă click pe butonul DONEAZĂ și deasupra formularului apasă pe butonul cu steagul englez.

Pot face mai mult de o donație? Cu siguranță! Îți mulțumim pentru generozitate! Toate proiectele și înotătorii-fundraiseri merită susținuți! Generozitatea ta poate să-i cuprindă pe cât mai mulți!

Pot alege ca donația mea să rămână anonimă? Da. Când completezi formularul de donație selectează în dreptul câmpului Donație publică: nu doresc ca numele meu să apară, în locul numelui va apărea “Anonim”.

Alegând această opțiune numele tău nu va apărea public pe site, în loc de nume va apărea mențiunea Anonim și va fi trecută doar suma, data și eventual mesajul pe care ai ales să îl lași către proiectul sau înotătorul/echipa susținute.

Pot veni ca susținător/spectator la evenimentul de la bazin? Chiar te rugăm! Ne-am plăcea să te cunoaștem și să ne bucurăm împreună de evenimentul comunității Swimathon București! Susținătorii sunt așteptați la bazin cu vuvuzele, fluiere, pancarte de susținere pictate și create de ei, baloane și orice alte dispozitive care pot încuraja cu success înotătorii din bazin!

Când și cum aflu despre cum au fost cheltuiți banii care s-au strâns la Swimathon București 2024? Fundația Comunitara București va strânge toate informațiile de la proiectele participante și în jurul datei de 15 noiembrie va trimite o informare pe e-mail (newsletter) către toți donatorii ediției de anul acesta. Vă vom spune cum banii donați de către voi au reușit să contribuie la a creste comunități, oameni și inițiative. 

Cum stau la curent cu noutățile Swimathon București? Urmărește-ne pe Facebook sau pe Instagram

Aș vrea mai multe informații despre Swimathon, unde le găsesc? Parcurge și Regulamentul oficial AICI pentru a găsi răspunsuri la întrebările tale.

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro