Swimathon dintr-o privire
Swimathon București este una dintre cele mai longevive și active platforme de schimbare pozitivă a comunității. Swimathon București a devenit în timp un ecosistem al schimbării, prin care comunitatea interacţionează şi se implică în strângerea de fonduri pentru proiecte din București și Ilfov pe care le consideră relevante și transformatoare.

Swimathon, în trei pași:

  1. Organizaţiile și grupurile de iniţiativă înscriu proiectele pentru care au nevoie de finanțare.
  2. Înotătorii-fundraiseri aleg proiectele pentru care derulează campanii de strângere de donații și astfel strâng bani pentru ele din comunitate.
  3. Susţinătorii individuali și companii donează sume de bani pentru proiectele și înotătorii-fundraiseri favoriţi.

Ești un ONG sau un grup de inițiativă care dorește să înscrie un proiect la Swimathon București 2024? Află mai multe aici

Vrei să te înscrii ca înotător-fundraiser la Swimathon București 2024 pentru a strânge donații pentru unul din proiectele participante? Află mai multe aici

Vrei să faci o donație pentru unul dintre proiectele participante și/sau dorești să susții campania unuia dintre înotătorii-fundraiseri? Află mai multe aici


De 12 ani punem împreună binele în mișcare!

An de an, Swimathon București ne-a oferi oportunitatea de a ne implica într-un fenomen colectiv al binelui. Ne-a dat ocazia să contribuim direct la a mișca lucrurile înspre mai bine pentru comunitățile din jurul nostru, pentru oameni și cauze care contează și care au nevoie de o mână de ajutor. Swimathon este dincolo de o platformă de dezvoltare a spiritului de comunitate, el este încrederea noastră comună că împreună putem schimba lucrurile, om cu om, pas cu pas.

În 2024 continuăm valurile de generozitate pentru comunitățile din București și Ilfov! Binele e un sport de echipă și energia binelui e molipsitoare și fără limite!

La cea de-a 12-a ediție așteptăm înotători-fundraiseri din toată țara adică susținători atât virtuali, cât și cu dorința de a înota în weekendul Swimathon. Cu toții vor derula campanii de strângere de donații pentru proiectele favorite, astfel ei mobilizându-și rețeaua de cunoscuți să doneze cât mai mulți bani pentru ele.

Ne revedem la bazin și în 2024, într-un weekend de sărbătoare al comunității Swimathon București. Înotul ca de fiecare dată va fi doar un pretext pentru (re)conectare și celebrare.

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro